Projekt/ Warberg IC

2010 flyttade innebandyklubben Warberg IC till nya lokaler, de byggde en helt ny arena med 3 fullstora planer och en liten cafeteria. En shop finns där, och det är liv och rörelse hela dagarna. Ungdom- och damverksamhet är stort inom föreningen och inte att förglömma herrarna som tagit SM-guld flertalet gånger. 
Jag fick uppdraget att inreda deras kontor och en grund i cafét redan då, och vi inledde samtidigt ett sponsorsarbete. I år har vi fortsatt i cafe´t för att göra det så inbjudande som de verkligen ville ha det. Det är unga människor i rörelse där, och då får lokalen ha samma formspråk. Önskemål fanns att få ner lite ljud och ha alla fina pokaler någonstans. Sagt och gjort, ritningar och collage och såhär blev resultatet. Inte helt klart, det kommer andra soffbord och ståbord i laminat med- med loggor intryckta. Det finns mycket man kan leka med... 





Soffor "B-Bitz" från Johanson Design, bord "CONTRA" från Edsbyn, stolar "RIO" från Ncp, ljudabsorbenter "DEZIGN" ( även den med våra loggor på ) från Zilenzio. Monterskåp "FRONT" från Karl Andersson & Söner.










Och snart ska vi göra ett reportage i deras tidning LineUp om inredningen. Haha, jag måste tydligen va med på bild då..
Just de! Är det någon som tvivlar på Warberg Ic´s klubbfärger?

//Martina

Bilderna tillhör Inredarnas Blogg, låna gärna men länka hit tack!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0