Kundprojekt; lunchrum och konferens

Om några veckor är möblerna på plats som vi ritat in.

Matsalsbord "Connect" från Edsbyn i vitlaminat med svart tunn kantlist- sk ECP. Helklädda stolar i rött och svart tyg från Väveriet. På väggen "Front" från Karl Andersson & Söner. Såklart kommer det gardiner och lite annat pyssel med.






I konferensrummet var önskan om att ha det flexibelt, då annan verksamhet än möten kommer att ske där. Lite bibliotekskänsla med många böcker ger förvaringen. Det är Reflect-serien som är byggbar med glasdörrar, luckor osv.
Blir spännande att se resultatet i början av juni.



//Martina

Kundprojekt; kontor med besöksplats

Vi håller just nu med på ett projekt där vi gör kontor och reception bla. förhoppningsvis kommer vi kunna visa en "efter" bilder sen.




Förvaring "Reflect", skrivbord "Centro, stolar "Ziv", besöksbord "Contra- från Edsbyn
Arbetsstol RH Logic 400.

//Martina

Kreativa sidor

Dagens kreativa hög. Det är en av de bästa sakerna med att jobba som inredare- när man får grotta in sig i tyger och material. Välja möbeltyper, belysning, mattor osv.
Detta ska bli ljudabsorbenter, pallar, soffa och matta. Ihop med lackade förvaringar.



Tyger från Ljungbergs Textil "Worldscape", "Flex Bubbles" från Gabriel, Matta Desyt. Det släta orangea är "Alloy" från Kvadrat och de turkosa är med från Kvadrat och heter "Bass".

Vilket roligt jobb!

//Martina




Inspiration; Öppet landskap



Måste ändå säga att vårt ritprogram är fantastiskt- inte sant?

Mellan arbetsplatserna är Edsbyns TOWER- en perfekt förvaring när det är platsbrist. Den fungerar som en utdragbar bokhylla, är låsbar och finns i flera höjder och varianter.

/Martina

RSS 2.0